Jakes Racewear

Som ultraløber er det vigtigt at tøjet sidder så godt som muligt på kroppen da man typisk har det på virkelig længe ad gangen. I denne sæson har jeg selv udelukkende løbet i 2 af de løbetrøjer som findes i JAKES RACEWEAR online butik (Link nedenfor). Det handler om tanktoppen og den kortærmede t-shirt.

Primært tanktoppen til indendørs løb da jeg der sveder markant mere og derfor har mindre friktion under mine arme. Løber jeg ude bliver sveden på kroppen til dels luftkølet / forddamper væk og efterlader salt som skraber mig under armene og det er ikke fedt på længere ture (mere end 2 timers løb). Jeg har prøvet at bruge GLIDE ved udendørs løb, men det fungerer ikke optimalt synes jeg.

Sekundært har jeg brugt t-shirten som giver beskyttelse under netop armene (resten af t-shirten fungerer som tanktoppen) til udendørs løb. Her beskytter det stof som udgøre de korte ærmer min hud mod de salt som stadig sidder på kroppen efter sveden.

Begge toppe kan også bruges til indendørs cykling efter min egen erfaring i alle fald. Her fungerer de begge virkelig godt uanset hvordan og hvorledes. Her handler det mere om lidt mere op appearance og temperament ærmer eller ej!

https://shop.spreadshirt.dk/jakesracewear